Home » Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Zakweegschaal.nl showroom

Zakweegschalen: altijd handig!

Voor elke zakelijke of professionele toepassing bieden wij de juiste weegschaal. Of u nu op locatie of onderweg het gewicht van een juweel of ander voorwerp wil controleren, of het gewicht van een te verzenden postpakket moet bepalen, of zelfs voor het zwaardere industriële werk, wij hebben de toepasselijke weegschaal voor u in onze webshop.

Zakweegschaal.nl is een onderdeel van Koope.nl

Weegschaal specialist

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat is gevestigd in Tilburg. De website Zakweegschaal.nl is een onderdeel van ons bedrijf dat gespecialiseerd is in weegschalen. We streven ernaar de innovatiefste, allerbeste en kwalitatief meest nauwkeurige weegschaal voor jou te kunnen aanbieden. Daarom kiezen wij enkel voor topmerken zoals:

  • Tanita;
  • MyWeigh;
  • American Weigh;
  • On Balance;
  • Myco;
  • Kern;
  • ProScale;

en veel meer, op de weegschaal markt zeer bekende merken. We bieden op deze website ook aanvullende informatie over weegschalen en natuurlijk vind u hier ook een selectie weegschaal handleidingen. Uw weegschaal is belangrijk voor u, dus uw weegschaal is ook belangrijk voor ons!

Het team van Zakweegschaal.nl

Ons 20-koppig team werkt iedere dag hard om u altijd het beste te kunnen bieden. We zijn altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve producten voor onze klanten. Onze producten importeren we uit landen over de hele wereld, waaronder: China, India, Engeland, Spanje, Thailand, Duitsland en de Verenigde Staten.

Het is onze missie om een uitgebreid assortiment weegschalen met de daarbij behorende serviceproducten aan te bieden tegen de scherpste prijzen.

Zakweegschaal.nl bedrijfspand

Snelle en zorgvuldige verzending

We sturen jouw weegschaal snel en zorgvuldig naar je op. Normaal geldt bij ons: hebben wij op een weekdag jouw bestelling en betaling binnen vóór 15:00u, dan wordt je weegschaal diezelfde werkdag nog verstuurd. Binnen Nederland heb je die dan meestal de volgende dag binnen. Je kunt ook volgen waar je bestelling is via een Track & Trace code.

Weegschalen met uitstekende service

Daarboven hebben we een Service Desk die je elke werkdag kunt bellen tussen 9 uur 's ochtends en 6 uur 's avonds. Wij beantwoorden graag elke vraag die je hebt over je bestelling of ons assortiment. Neem dus gerust contact met ons op als je vragen hebt.

 

Slechts 2 tot 3 werkdagen. Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending!

Blijf op de hoogte via sociale media!